Nyt kædesamarbejde

Oprettet d.

Nyt kædesamarbejde

Nordjysk Beslag A/S indtræder i nyt kædesamarbejde

Pr. 1. januar 2024 indtræder Nordjysk Beslag A/S som medlem i indkøbskæden DJ Supply, hvilket byder på spændende nyheder i form af et udvidet sortiment og styrket samhandel med andre selvstændige handels- og grossistvirksomheder.

De 38 nuværende medlemmer af det frivillige kædesamarbejde DJ Supply får i det kommende år en ny kollega, da Nordjysk Beslag A/S indtræder i kæden pr. 1. januar 2024. Baggrunden for samarbejdet er et ønske om at blive mere attraktive for de Nordjyske håndværkere.
 

Både nyt og velkendt
På grund af eksisterende leverandøraftaler betyder medlemskabet i DJ Supply blandt andet, at Nordjysk Beslag udvider produktsortimentet med nye produkter og samtidigt beholder populære og velkendte produktkategorier.

”Vi ser det naturligvis som en stor fordel, at vi fremover bliver en del af DJ Supplys indkøbs- og samhandels-setup og får adgang til de mange varemærker, hvor DJ Supply grundet deres størrelse og indkøbskapacitet har gode betingelser – herunder deres stærke private-label ”DJ Tools”-produktsortiment. DJ Supply startede for 90 år siden og har en lang historie med at finde de bedste aftaler med kvalitetsprodukter til den rigtige pris – noget der jo rammer lige i hjertet af både mig selv og de Nordjyske håndværkere. Derfor glæder det mig ekstra meget, at vi har fundet et samarbejde med DJ Supply som selvfølgelig betyder at vi kan fortsætte som selvstændig og lokalt forankret virksomhed her i Aalborg.”, fortæller Direktør Finn Thomsen.
 

Direktør for DJ Supply Kirsten Gjesing udtaler om det kommende samarbejde: ”Vi glæder os over at Nordjysk Beslag har valgt at træde ind i vores indkøbsforening. Jeg er overbevist om, at alle parter får stor gavn af samarbejdet og vi vil gøre vores yderste for at bidrage til deres fortsatte gode udvikling”.
 

Nordjysk Beslag indtræder formelt i samarbejdet den 1. januar 2024, og i praksis vil butikken på Gugvej 134 have adgang til det fulde sortiment, og deltage i DJ Supplys markedsføring og samhandelspraksis efterhånden som sortimentet kommer på plads.