Jule Messe og Black Friday

Oprettet d.

Jule Messe og Black Friday

Næste fredag, den 24. november, slår vi vores Jule Messe og Black Friday sammen til en helt ekstraordinær dag med vanvittige skarpe tilbud. Arrangementet finder sted i vores butik på Gugvej 134 i Aalborg fra kl.10.00 til kl.14.00

Flere tilbud fra Milwaukee
Kom ind og snak med Milwaukees kyndige salgspersonale, som kan guide dig og svare på alle spørgsmål du måtte have vedr. værktøj for at du kan udføre dit byggeprojekt. 

Har du besøgt os før, ved du at når Milwaukee er i huset, vil der være MANGE flere tilbud på dagen, så kig endelig forbi og se hvad ellers vi har på bud.

Få ekspert råd fra Fein
Som om det ikke var nok, vil du også kunne møde eksperterne fra Fein, som står til rådighed og kan svare på dine spørgsmål vedr. Feins produkter. 

Julehygge med mad og drikke
Der skal julehygge til, derfor vil vi byder på lidt god mad (stuvet hvidkål med frikadeller) og drikke til alle besøgende denne dag. Så kig ind, fyld maven og lav en god handel.

Tilbud
Tilbuddene til Jule Messen kommer først på fredag - men som modtager af vores nyhedsbrev har du allerede et forspring og et smugkig på billedet ovenfor og kan måske skimte et par tilbud ;)