Kom til Håndværker- og Industrimesse hos Nordjysk Beslag

Nordjysk Beslags årlige Håndværker- og Industrimesse løber af stablen 19. og 20. august med kvalitetsprodukter fra mere end 35 leverandører

Når Nordjysk Beslag og Værktøj A/S i Aalborg slår dørene op for årets Håndværker- og Industrimesse bliver det med mere end 40 stande med gode tilbud til håndværkere, industri og kvalitetsbevidste gør-det-selv folk. På messen er der rig mulighed for at blive opdateret om det nyeste batteriværktøj, de nyeste befæstigelsesmaterialer og -metoder, samt et stort udvalg af arbejdstøj og -sko, sikkerhedsudstyr og meget, meget mere.

”Rammerne for messen i år bliver større end nogensinde. Efter succesen sidste år har vi fået mere plads, flere stande og et meget større udvalg. I år vil kunderne se flere produktdemoer fra vores trofaste leverandører af håndværktøj, sprays og lim, sikkerhedsudstyr og selvfølgelig både tungt og let batteriværktøj. Der vil som altid være flotte præmier til heldige vindere af de mange konkurrencer i løbet af både fredag og lørdag, og med over 40 stande fordelt på 2500 kvm vil der være rig mulighed for at få den helt rigtige vare til den helt rigtige pris. Mange af vores leverandører benytter i øvrigt lejligheden til at fremvise deres nyeste produkter og opfindelser, så vores gæster kan blive opdateret på den seneste udvikling i lige netop deres branche”, fortæller direktør og medejer Finn Leleur Thomsen.
 

Flere produktdemoer

I forhold til sidste år vil der være større mulighed for at se produkterne i aktion, hvor flere leverandører vil demonstrere deres produkter for interesserede købere. Det vil være muligt at se produktdemonstrationer af f.eks. sprays og lim, både tungt og let batteri- og elværktøj, sikkerhedsudstyr og håndværktøj.

”En af nyhederne i år er, at Hultafors kommer med deres store trailer, som indeholder hele deres sortiment af håndværktøj, hvor man kan finde alverdens økser, hammere, måleudstyr, koben, save og meget mere – noget der måske er særligt interessant for private og gør-det-selv folk. Samtidigt kan vores gæster se frem til hele 6 stande fra Milwaukee, som kommer med hele sortimentet, der er tilgængeligt i Danmark. Det vil sige, Power Tools, tilbehør, opbevaringssystemer, havemaskiner, MX-Fuel industrimaskiner – kort sagt alt i Milwaukee”, fortæller salgsdirektør og medejer, Allan Junge Madsen.

Messen åbner dørene for både håndværkere og private på fredag d. 19. August fra 9-16 og lørdag 9.30-12.00.

 


Tilbudsaviser til Håndværker- & Industrimesse

Foruden tilbuddene i vores tilbudsaviser, plejer vores mange leverandører at have meget mere at byde på,
så kig forbi og gør en god handel.

Messe tilbudsavis
Nordjysk Beslag A/S TilbudsavisGælder d. 01/08 - 02/09

DOWNLOAD PDF (36 MB)
Mobil: Tryk på linket / PC: Højre klik og gem link som

Messe Afhentningstilbud
Nordjysk Beslag A/S TilbudsavisGælder KUN d. 19/08 - 20/08

DOWNLOAD PDF (20 MB)
Mobil: Tryk på linket / PC: Højre klik og gem link som


Alle priser er ekskl. moms, afgift og levering.
Forbehold for tryk- og billedfejl, moms-, afgifts-, prisstigninger samt udsolgte varer.
 

 

Hold ferie i Denmark
Vind et gavekort til Small Danish Hotels

Til årets Håndværker- & Industrimesse hos Nordjysk Beslag udlodder vi hele 6 gavekort til Small Danish Hotels

For at deltage i konkurrencen om disse 6 gavekort (værdi 2.500,-) skal du handle på vores messe den 19. & 20. august.

Et gavekort til Small Danish Hotels er den oplagte gave til dem, der ønsker sig oplevelser.
Kan anvendes på mange kroer, hoteller, slotte og herregårde i hele Danmark.
 

Konkurrencevilkår: For at deltage i konkurrencen om et af de 6 gavekort på kr. 2.500,- (inkl. moms), skal man være handlende kunde på
Nordjysk Beslags Håndværker- & Industrimesse 2022. Hver gang du køber for kr. 1.000,- (ekskl. moms) på en messestand - modtager du et lod til konkurrencen. Sørg for at få dit lod af leverandøren. Du kan selvfølgelig købe hos flere messestande og optjene flere lodder til konkurrencen. Aflevér dine udfyldte lodder i konkurrencekassen ved udgangen. Der trækkes 3 vindere om dagen hhv. ved lukketid den 19. og den 20. august. Der kan kun vindes en præmie pr. kunde og/eller kundenr. Præmien skal hentes hos Nordjysk Beslag senest den 30. sept. 2022, hvorefter præmien vil blive annulleret. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller varer. Vinderen vil blive fotograferet, hvorefter billedet kan blive delt på Nordjysk Beslags sociale medier

 


 

Nordjysk Beslag A/S Tilbudsavis

Vind fede præmier med Milwaukee 

Køb 1.000 kr. Milwaukee® og deltager i konkurrencerne om overstående præmier. 

 

Præmier:

Gamer-/kontorstol
Specialdesignet ergonimisk kontorstol/gaming stol til dig der burger mange timer foran skærmen. Ultimativ komfort og behagelig stol at sidde i selv efter mange timers koncentreret arbejde/gaming. Stolen har lang levetid og høj kvalitet. 
DELTAG VED PACKOUT

Paddleboard
Oppuselig Paddleboard med Milwaukee logo. Kommer med tilbehør bl.a.: pumpe, paddel, taske, snor m.m. 
DELTAG VED TILBEHØR

Spabad
Oppustelig spa med blæser og tilbehør bl.a.: overtræk, filter, reparations kit m.m. Lavet af lamineret PVC. Kan rumme 1000L. Mål: 2.08m x 0.65mH.
DELTAG VED EL-VÆRKTØJ

Streetmountainbike 
Scott Aspect 960 er en streetmountainbike med godt vejgreb og komfortabel indstilling. Cyklen har brede dæk på 29” og er lavet af aluminium stel, hvilket gør cyklen nem at bevæge på alt slags underlag. Cyklen er udstyret med 16 gear (Shimano Tourney), en mekanisk affjedret Suntour XCE28 forgaffel og hydrauliske skivebremser. 
DELTAG VED HAVEVÆRKTØJ

 

KonkurrencevilkårFor at deltager skal du købe for 1.000* kr. i den pågældende Milwaukee® bod hvor der spilles om den specifikke præmie. Læs oven for, hvilke præmier der hører til hvilke boder. 

Vinderne trækkes lørdag kl. 12:00, hvorefter vinderne vil blive kontaktet. Præmien skal hentes hos Nordjysk Beslag senest den 30. september 2022, hvorefter præmien vil blive annulleret. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller varer. Vinderen vil blive fotograferet, hvorefter billedet kan blive delt på Nordjysk Beslags sociale medier. *Beløbet er ekskl. moms. 

 

 


Nordjysk Beslag A/S Tilbudsavis

Spil og vind et selskabsspil
eller et paddleboard 


Du deltager i Blåkläders messestand, her får du 4 forsøg på at kaste sand sække igennem hullet, for hver gang du rammer i et hul, modtager du et lod om at vinde et cornhole spil (spillet fra konkurrencen) eller et oppustelig paddleboard - begge i flot Blåkläder-design. Udfyld og afleverer loddet i konkurrence kassen, vinderne findes lørdag kl. 12:00, hvorefter vinderne får besked og kan afhente deres præmie.

1. Deltag og vind
Du får:
- 4 forsøg
- 1 lod pr. hul
2. Konkurrence lod
Du skal:
- Udfyld lod
- Afleverer lod
3. Vind en præmie!
Hvis vi trækker dit lod, vinder du enten spillet eller et paddleboard