Nordjysk Beslags Håndværker- & Industrimesse

NB messeavis
Nilfisk - Rent Arbejde 2019
Aktuel messe tilbudsavis
Gælder d. 29/07- 30/08 NB messeavis
Nilfisk - Rent Arbejde 2019
Aktuel afhentningsavis
Gælder d. 16/08- 17/08

-->

Håndværker- & Industrimesse 2019

Nordjysk Beslag afholder for 20. gang den årlige Håndværker- & Industrimesse på Gugvej 134 i Aalborg.

Messen finder sted fredag og lørdag den 16. og 17. august 2018.

Kom og få en professionel snak med en af vores 40+ leverandører, som alle er eksperter på hver deres område. De står alle klar til at hjælpe dig med såvel stort som småt!

 

Vi har forfriskninger hele dagen!

Som altid vil der begge dage være forfriskninger i form af øl, sodavand, is og pølser til vore kunder, samt morgenbrød til de hurtige - skål og velbekomme!

 

Husk der er gratis entré.

 

 

Nordjysk Beslag udlodder 2 ALL INCLUSIVE rejser for 2 personer
til Thalassa Hotel & Spa i Paleros, Grækenland!

 

Vind og check in på Suncharters helt nye destination på Thalessa Hotel & Spa i Paleros, Grækenland. Som vinder får man et All Inclusive ophold på et 4 stjernet hotel med et dobbeltværelse til 2 personer. Alt er betalt inkl. skatter, afgifter - som om det ikke var nok, så får du også Charter-pakken med i præmien, hvilket består af: transfer tur/retur, mad ombord flyet tur/retur og bagage tur/retur.

Flot 4 stjernet All inclusive hotel med skøn beliggenhed og imponerende udsigt over det Ioniske Hav. Thalassa Hotel & Spa har flotte værelser, skønt poolområde, egen strand med strandbar, samt wellness og spa. Hotellet henvender sig til gæsten i alle aldre. 

Rejsen skal ske i 2020 med afrejse i enten Maj, de første 2 uger i Juni, de sidste 2 uger i September eller den første uge i Oktober. 

Vil du vide mere om rejsen kontakt Suncharter eller besøg deres hjemmeside her

 

Konkurrence betingelser:

For at deltage i konkurrencen om de 2 rejser til SunCharter til en samlet værdi af kr. 16.000,- (inkl. moms), skal man være handlende kunde på Nordjysk Beslag & Værktøjs Håndværker- & Industrimesse den 16. eller 17. august 2019.

Hver gang du køber for kr. 1.000,- (ekskl. moms) på en messestand - modtager du et lod til konkurrencen. Sørg for at få dit lod af leverandøren. Du kan selvfølgelig købe hos flere messestande og optjene flere lod til konkurrencen! Aflevere dine udfyldte lodder i konkurrence kassen ved udgangen. Der trækkes en vinder hhv. ved lukketid den 16. og den 17. august. 

Der kan kun vindes en præmie pr. kunde og/eller kundenr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller varer.

Vinderen vil blive fotograferet, hvorefter billedet vil blive delt på Nordjysk Beslag og SunCharters sociale medier. For at deltage i konkurrencen skal du oplyse en gyldig e-mail adresse og samtidig acceptere at modtage ugentlige nyhedsbreve fra Nordjysk Beslag A/S og SunCharter A/S. 

Den samlet præmie værdi er sat ud fra dagspris i juli 2019 og kan derfor varierer løbende. 

 


 

JUBILÆUMSKONKURRENCEN

Deltag i vores lille ekstra konkurrence - den er ikke købsbetinget!

Som trofast kunde og modtager af vores nyhedsbrev har vi lavet en lille ekstra konkurrence til alle der ønsker at besøge os på vores messe. Konkurrencen er ikke købsbetinget, så den koster dig intet - dog vil vi gerne have besøg af dig til vores messe, så det eneste krav er at du fysisk kigger forbi og afleverer dit lod. 

Max et lod pr. kunde pr. dag! Vi trækker vinderne ved lukketid hhv. fredag og lørdag. Vinderen vil få besked senest uge 34.

DOWNLOAD, PRINT, UDFYLD OG AFLEVER!

 


 

VIND EN ARBEJDSRADIO 

PCI SÆTTER 2 ARBEJDSRADIOER PÅ HØJKANT TIL 2 HELDIGE VINDERE.

Hvis du deltager i vores konkurrence om vores 2 All Inclusive rejser med SunCharter så er du samtidig med i konkurrencen om disse 2 arbejdsradioer fra PCI. Læs vilkårende for SunCharter konkurrencen her i avisen eller på NordjyskBeslag.dk. Der trækkes en vinder hhv. ved lukketid den 16. og den 17. august.

 


 

VIND EN MILWAUKEE GRILL ELLER TELT!

Køb Milwaukee på messen og deltag i konkurrencen
om en keramisk ’Red Egg’ grill og et telt

Denne specialt fremstillede grill er lavet af støbejern og mullite og kan klarer temperaturer op til 1000°. Stativet er af rustfrit stål med 4 hjul. Sideborderet og håndtaget er i bambus og grillarealet er Ø45,7 cm.

Du deltager i konkurrencen ved at købe et Milwaukee produkt i Milwaukees stand. Husk at bede om et lod fra sælgerne i Milwaukees messestand.

Konkurrencen er købsbetinget, men der er ingen minimums beløb for deltagelse. Max. 1 lod pr. kunde pr. dag. Vinderen trækkes lørdag kl. 12:00 og præmien kan efterfølgende hentes hos Nordjysk Beslag & Værktøj.

 


MILWAUKEE MESSE KONKURRENCE
THUNDERBOLT CHALLENGE

Milwaukee® Thunderbolt Challenge vil turnere rundt om i Europa i 2019. Det er vores største udfordring hidtil. Det vil være præmier under hvert arrangement og præmier til finalisterne fra hvert land. Vinderne fra hver region flyves til Monte Carlo for at konkurrere mod hinanden. Målet er at vinde hovedpræmien som er en varebil fyldt med M18™ værktøj. 
Milwaukee® Thunderbolt Challenge indeholder 3 dele; hver del bliver holdt sammen af to bolte. Konkurrencen går ud på at bygge lynet og fæste alle 6 bolte, med vores nye M12 slagnøgle – på kortest mulig tid.

Messens præmie!
På hvert Thunderbolt arrangement får messens hurtigste deltager èn (1) Milwaukee M12 STUBBY slagnøgle (den som bruges i konkurrencen).

Nordens bedste!
M12 værktøj til en værdi af €5,000. Den hurtigste deltager fra hver region (Norden) vinder M12 værktøj til en værdi af €5.000 og en plads i den Europæiske finale.

Hovedpræmien!
Vinderen fra hver region (Norden) flyves til Monaco mellem den 3.-13. februar 2020, til finalen, hvor den hurtigste vinder en varebil fyldt med M18 værktøj til en værdi af €15,000.

 


 

Vind en handy Wera værktøjstaske fyldt med værktøj!

Du deltager i konkurrencen ved at købe Wera eller Knipex værktøj fra HJS på årets messe. Husk at
bede om et lod fra sælgerne på HJS’ messestand.

Konkurrencen er købsbetinget, men der er ingen minimums beløb for deltagelse. Max. 1 lod pr. kunde pr. dag. Vinderen trækkes lørdag kl. 12:00 og præmien kan efterfølgende hentes hos Nordjysk Beslag & Værktøj.

 

Alle priser er ekskl. moms, afgift og levering.
Forbehold for tryk- og billedfejl, moms-, afgifts-, prisstigninger samt udsolgte varer.

 

Tilmelding nyhedsbrev

 

 Aviser/Kataloger

NB Tilbudsavis
Efterårsavis 2019
Aktuel tilbudsavis
Gælder d. 04/11 - 31/12
 
Beslaco Tilbudsavis
Beslaco Efterårsavis 2019
Aktuel tilbudsavis
Gælder d. 18/11 - 20/12
 
Makita Nyheder
Makita - Efterårets Nyheder 2019
Efterårets nyheder
Gælder kun d. 31/12
 
Blåkläder Workear Magazine
Efterårsavis 2019
Vinteravis 2019
Ikke alle produkter er lagervarer

Find flere kataloger