Vi støtter Knæk Cancer

Oprettet d.

Vi støtter Knæk Cancer

Lørdag den 30. oktober vil indsamlingsshowet "Knæk Cancer" endnu engang blive sendt på TV2, hvor der bliver samlet ind til Kræftens Bekæmpelse. Nordjysk Beslag & Værktøj støtter endnu engang dette fantastiske formål. 

 

Om Knæk Cancer:

”Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab forener danskerne, så vi kan komme den alvorlige sygdom til livs.

Knæk Cancer-samarbejdet mellem TV 2 og Kræftens Bekæmpelse har til formål at indsamle penge, så Kræftens Bekæmpelse gennem forskning, patientstøtte og forebyggelse kan arbejde for:

At færre får kræft, samt at flere overlever og får et bedre liv efter kræft. 

Som Danmarks største public service-kanal er det TV 2s ansvar at sætte fokus på det, der optager danskerne. TV 2 og Kræftens Bekæmpelse vil gerne sammen med danskerne gøre en forskel, så vi kommer tættere på målet om, at kræft er noget vi lever med - ikke dør af. Kun hvis vi står sammen, kan vi gøre en forskel – Knæk Cancer. 

Mission statement

Kræft rammer en ud af tre danskere – og gør de to andre til pårørende. Sygdommen er derfor en fælles sag, som kræver en fælles indsats.

TV 2 og Kræftens Bekæmpelse går med Knæk Cancer sammen for at finde nye veje til at komme kræften til livs. ”

 

Vi ønsker alle en fortsat god dag