Arrangementer

I Nordjysk Beslag A/S har vi en stolt tradition for at afholde forskellige arrangementer og kurser i løbet af året. Vi gør det for at holde os opdateret med de nyeste produkter og for at sikre os, at vores store leverandør- og kundenet styrkes af hinanden.


 

Kommende arrangementer og kurser i Nordjysk Beslag A/S

 

20. November 2017

 

Festool dag i Nordjysk Beslag.
Kom og oplev Festools erfarne repræsentanter der vil demonstrerer Festool produkter for dig. De svarer på dine spørgsmål og du får også mulighed for at prøve maskinerne selv.

Arrangementet finder sted d. 20. november kl. 8:00 - 14:00.

 

Tidligere arrangementer og kurser i Nordjysk Beslag A/S

 
Hver august måned Hvert år afholder Nordjysk Beslag i en weekend midt i august måned, Nordjyllands bedste håndværker- og industrimesse. Kom og få en professionel snak med en af vores 30+ leverandører, som alle er eksperter på hver deres område, her præsentere de deres nyeste og bedste produkter, samt står klar til at hjælpe dig med såvel stort som småt!
Der vil i løbet af dagene være forskellige konkurrencer og du vil have rig mulighed for at få stillet både tørst og sult.

Så skynd dig at sætte kryds både fredag og lørdag, så du ikke går glip af de gode tilbud og lækre produkter!

Sidste messe var den 18. og 19. august 2017 - se billeder fra messen her: 2016, 2017.

Nordjyllands største håndværker & industrimesse 2014

Galleri:

2016, 2017

Hver maj måned

Årlig fisketur med vores kunder. Nordjysk Beslag og nogle af vores kerneleverandører inviterede igen vores kunder og deres familie med på en hyggelig udflugt.

Turen gik til en fiskepark hvor der var fire timers fiskeri.

Vi startede med morgenmad kl. 8.30. Under fiskeriet sørgede NBs medarbejdere for forfriskninger i form af øl, vand og kaffe rundt ved søen. Til middag var der lækker buffet og selvfølgelig også slikposer til medfølgende børn.  
Der blev afholdt konkurrence igennem dagen, alle fisk indvejes ved vægten, for at være med i dagens konkurrence! 

Præmier blev uddelt efter fiskens vægt. Præmierne var selvfølgelig både i voksen klasse og børne klasse (0-15 år).

Se billederne fra fisketuren her.

Nordjyllands største håndværker & industrimesse 2014

Galleri

11. Maj 2017

 

Makita Container Udsalg hos Nordjysk Beslag.
MAKITA er på tur med deres store container udsalg, i den anledning kommer de og stille op hos Nordjysk Beslag - som det eneste sted i Nordjylland!

Nordjyllands største håndværker & industrimesse 2014

10. November 2016

 

Festool dag i Nordjysk Beslag.
Kom og oplev Festools erfarne repræsentanter der vil demonstrerer Festool produkter for dig. De svarer på dine spørgsmål og du får også mulighed for at prøve maskinerne selv.

Arrangementet finder sted torsdag d. 10. november kl. 8:00 - 14:00. Vi serverer rundstykker og kage til morgenmad og sandwich til middagsmad. .

 

Februar 2013 Informations- og demonstrationsaften af Smart-Mover. Et arrangement for at vise en af de mest spændende teknologier, der skåner det daglige arbejde. Smart//Mover præsentation februar 2013
November 2013

Årets julemesse fandt sted i novembermåned. Det var et hyggeligt arrangement, hvor der til de fine tilbud blev serveret frikadeller og stuvet hvidkål.

 

 
Oktober 2012 I oktober 2012 havde vi besøg af Milwaukees BIG RED truck, hvor der var ekstra gode tilbud på Milwaukeeprodukter. Milwaukees Big Red truck oktober 2013

Tilmelding nyhedsbrev

 

 Tilbudsaviser


NB tilbudsavis
NB Tilbudsavis
Aktuel tilbudsavis
Gælder d. 05/11 - 28/12
 
Beslaco tilbudsavis
Beslaco tilbudsavis

Aktuel tilbudsavis

Gælder d. 19/11- 21/12


Nilfisk Katalog
Nilfisk - Rent Arbejde 2018
Ekstra tilbud
Gælder d. 05/11 - 31/01-2019

Find flere kataloger