Arrangementer

I Nordjysk Beslag A/S har vi en stolt tradition for at afholde forskellige arrangementer og kurser i løbet af året. Vi gør det for at holde os opdateret med de nyeste produkter og for at sikre os, at vores store leverandør- og kundenet styrkes af hinanden.


 

Kommende arrangementer og kurser i Nordjysk Beslag A/S

 

21. Marts 2020

Kl.: 09:00 - 13:00

 

Lager Outlet hos Nordjysk Beslag & Værktøj.

Nordjysk Beslags store Lager Outlet udsættes på ubestemt tid. Det sker som en konsekvens af udbruddet af Corona-virus.
 

Nordjysk Beslags årlige Lager Outlet, som i år var planlagt til 21. marts, er udsat på ubestemt tid. Lagersalget som for 3. år i træk skulle have givet både private og professionelle mulighed for at få del i gode tilbud på byggematerialer, værktøj, arbejdstøj og sikkerhedssko, udsættes som konsekvens af udbruddet af Corona-virus.
 

”Vi har ellers sådan glædet os til Nordjysk Beslags første store event i kalenderen, som også tæller åbning af den nye 1. sal, Makitas Container-dag, og selvfølgelig vores årlige Håndværker- og industrimesse til sommer. Her er Lager Outlet ganske særligt, idet vi traditionelt tager imod både private og professionelle i vores store lagerhal, hvor vi allerede havde gjort klar til lagersalg med mange gode tilbud”, udtaler administrerende direktør Finn Thomsen.
 

”Vi har i år udvidet butikken med en overetage, og derfor kunne vi i år lave mange gode særtilbud på restpartier af blandt andet sikkerhedssko og arbejdstøj, men det må i første omgang vente til en anden dag”, fortsætter han.
 

Der er foreløbigt ingen ny dag for eventet, men hold øje med NordjyskBeslag.dk eller følg Nordjysk Beslag på Facebook for mere nyt om arrangementer.
 

 

 

 

21./22. August 2020

Kl.: tba

 

Håndværker- og Industrimesse hos Nordjysk Beslag & Værktøj

Mere info følger

 

27. November 2020

Kl.: tba

Black Friday hos Nordjysk Beslag & Værktøj.

Mere info følger

 

Tilmelding nyhedsbrev

 Aviser/Kataloger

NB Sommeravis
NB Sommeravis 2020
Gælder d. 08/06 - 17/07
Bestil pr. tlf eller mail
 
Beslaco Tilbudsavis
Beslaco Efterårsavis 2020
Gælder d. 11/05 - 26/06
Bestil pr. tlf eller mail
 

Find flere kataloger

Avis/Tilbud